Hvis du ønsker å finne smykker for å komplimentere klærne dine, er det flere enkle måter å finne ut hva som vil fungere og hva som ikke vil. Sjekk ut følgende tips om hvordan du kombinerer smykker med klær og hvordan du handler rundt for smykker som du vil elske å ha på deg.

Hvis du ønsker å kjøpe sterling sølv smykker online, sørg for å også kjøpe en sølv syre testing kit. Slike kits er allment tilgjengelig på nettet også for under ti dollar. De gir en trygg måte for deg å syre teste smykker du mottar for å sikre sin autentisitet. På denne måten, Hvis du kjøper en vintage stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, du er fortsatt i stand til å vite at du ikke har blitt lurt.

Når smykker shopping, må du være forberedt på å nøye se, og inspisere alt som du kanskje ønsker å kjøpe. Du må få en loupe. Dette er en liten lommestørrelse forstørrelse som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykker slik at du kan inspisere den for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Når pakking for en ferie, planlegging smykker er like viktig som å planlegge antrekk. Siden du ikke kan ta hele smykker boksen, planlegge antrekk på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil være i stand til å bære med flere antrekk. Når du sjekker bagasjen din, aldri pakke noen smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

Hvis du er ny på å lage wire smykker, øve med kobbertråd eller håndverk wire før du går videre til sterling sølv. Det er en læringskurve når det gjelder å lage wire smykker, og det er sannsynlig at du må prøve noen ganger før du får det riktig. Sterling sølv er dyrt og starter med det materialet er ikke veldig kostnadseffektivt.

Hold edelstenene glitrende i smykker som de alltid er nye. Du kan holde dine vakre steiner ser sitt beste ved å slikke dem i samme løsning som brukes til å suge proteser. Protese rensemiddel er kostnadseffektive og allment tilgjengelige. Bruk for en natt, og juvelene dine vil se ut som nye igjen.

Hvis du har smykkene dine forsikret, sørg for å ta gode bilder av det. Dette vil hjelpe når du arbeider med forsikringsselskapet i tilfelle noe skulle skje med smykkene dine. Det kan virkelig bidra til å fremskynde prosessen og hjelpe deg med å komme deg gjennom forsikringsredipen. Det hjelper også med å dokumentere hva du har i tilfelle hjemmet ditt blir brutt inn.

Spør gullsmeden din om de har det nåværende utstyret som brukes til å skille ekte diamanter fra de som ble opprettet i et laboratorium. Det meste av det eldre utstyret kan oppdage kubisk zirkonia, men noen ganger feiler de lab diamanter for ekte. Å sørge for at gullsmeden din har riktig testutstyr kan spare deg for å bli offer for svindel.

Smykker kan lage eller ødelegge et antrekk. Å velge et stykke som er for stilig kan ødelegge et fint ensemble, og å ha noe for undervurdert kan risikere at det blir oversett helt. Å følge noen enkle moteregler kan sikre at du ikke gjør noen strålende feil når du trenger å se bra ut.