Noen mennesker bærer smykker for en mote uttalelse, mens andre bærer den for sentimental verdi, men alle som eier smykker, verdsetter det på sin egen måte. Sørg for at du alltid tar vare på smykkene dine. Bruk tipsene i artikkelen nedenfor for å fylle deg i hvordan du kjøper, selger, rengjør og beskytter smykker.

Hvis du ønsker å kjøpe mote smykker, sørg for å investere noen få dollar. Mens mote smykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasse under solen, kjøpe noe i mid-prisklasse. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunn metall legeringer eller dårligere kvalitet utførelse.

Hvis du ikke vet ringstørrelsen på personen du kjøper smykker for, bare få den størrelsen de har på lager – Ikke endre størrelsen på det basert på din gjetning! Du ønsker ikke å rote med en ring om og om igjen, eller du kan påvirke det er hardhet. Når du gir ringen til mottakeren, la dem vite at du vil betale for å få den endre størrelse.

Hvis du gjør wire smykker og ikke har wire cutters, bare bruke et par negl Clippers. Den fingernegl Clippers er små og flott for fin skjæring. De vil være i stand til å manipulere gjennom de fleste Sterling sølv wire med letthet. Den fingernegl Clippers vil ikke lenger være nyttig for neglene selv, fordi wire vil matte dem fort.

Når du lærer en ny smykke-Making teknikk, bruk billigere materialer. For eksempel, hvis du lærer wire teknikker, plukke opp noen aluminium eller kobber wire fra en lokal håndverket butikken, i stedet for å bruke Sterling sølv wire. Dette vil hjelpe deg å få verdifull praksis du trenger for å mestre teknikken, mens sparing lommeboken. Hvis du rotet opp på topp kvalitet materialer, kan de bli ubrukelig.

Når du gir et smykke til noen, må du alltid huske å beholde kvitteringen. Dette gjelder nesten alt du kjøper, men dette gjelder definitivt et smykke på grunn av hvor dyrt det er. Hvis du ønsker å returnere smykker av en eller annen grunn, trenger du kvitteringen for å få pengene tilbake. Ellers vil du bli sittende fast med et ubrukelig smykke som du brukte mye penger på.

Når du gir et smykke til en betydelig annen, er et viktig tips å huske på at timing er kritisk. I tillegg til å gi feil gave av feil grunn, vil du også unngå å gi den rette gaven til feil tid. Den grunnleggende regelen er at jo mer forseggjort gaven er, jo mer ekstravagant bør øyeblikket være.

Når du selger et smykke på nettet, bør du sørge for at du inkluderer størrelse og lengder informasjon. Dette er ekstra viktig med en online transaksjon fordi kunden ikke fysisk kan se smykker. For eksempel, hvis du lager smykker stykker som er wire-innpakket, så bør du inkludere bilder for å forsikre kundene om at brikkene er jevnt ferdig. Derfor vil genseren ikke bli stukket av en skarp ledning.

Smykker kan være uvurderlig for deg av en rekke forskjellige grunner, hvorav ingen kan ha noe å gjøre med den faktiske pengeverdien. Det er viktig at du vet hvordan du skal håndtere smykker. Vær oppmerksom på hva du har lært ovenfor og arbeide for å bruke disse smykker-spesifikke tips.

Smykkerinformasjon Du Trenger