Smarte Smykker Tips

Smykker har vært en måte å pryde oss selv siden tidens begynnelse. Fra barn med tusenfryd kjeder til bruder i perler, alle elsker å være i stand til å bære den spesielle pryd som gjør dem føler seg spesiell og vakker. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å finne en rimelig og vakker måte å pryde den du elsker.

Når du shopper for diamanter, sørg for at du handler for dem basert på deres fire viktigste kriteriene: farge, kutt, klarhet, og karat. Fargen refererer til nyansen av steinen. Snittet refererer til måten at steinen er fashioned, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til flawlessness av steinen. Den karat refererer til vekten av steinen.

Selv om noen av brikkene kan være attraktive, bør du holde deg borte fra gullfylte smykker. Uansett hva selgeren kan si, gull fylt smykker kan slå huden grønn og fargene kan falme bort. Det beste å gjøre hvis du ikke vet om det er gull fylt er å bare ikke kjøpe den.

Hvilken stil av smykker du velger for bryllupet bør påvirkes av stilen på kjolen din. Hvis du har en høy hals så kan du gi avkall på et halskjede og i stedet ha dråpe øredobber med mye gnisten. Lange ermer vil vanligvis bety at du ikke vil ha på deg et armbånd.

For å sikre at kjedet passer til antrekket ditt, se etter brikker som etterligner halsen. Hvis du har på deg en v-hals topp, parkoble den med en dramatisk kjede som har kantete elementer. For å kompliment en scoop necked skjorte, se etter en kjede som er avrundet. En BÅTHALS topp ser best ut med et langt, hengende halskjede.

Hvis du er ny på å lage wire smykker, øve med kobbertråd eller håndverk wire før du går videre til sterling sølv. Det er en læringskurve når det gjelder å lage wire smykker, og det er sannsynlig at du må prøve noen ganger før du får det riktig. Sterling sølv er dyrt og starter med det materialet er ikke veldig kostnadseffektivt.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragder. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil forringe smaragder til det punktet at de er ugjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å ta godt vare når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de raskt miste sin verdi.

Når det gjelder å velge den perfekte bryllup eller forlovelsesring, er det viktig å være i stand til å betale for det med kontanter. Jada, sier ingenting kjærlighet som en stor ring, men du ønsker ikke å sette deg i gjeld eller ende opp med å betale overveldende mengder av interesse for det. Det er tanken som teller for de fleste.

Som det allerede var sagt, elsker alle å skli på det spesielle smykket som får dem til å føle seg vakre og spesielle. Det er bare noe med smykker som får folk til å skinne. Ved å bruke informasjonen som presenteres i denne artikkelen, kan du finne det spesielle stykket for å pryde deg selv eller den du elsker.