Få ting er mer spennende og spennende enn å handle en ny ring, armbånd eller halskjede. Med så mange valg kan det være svært vanskelig å identifisere den beste avtalen, den lyseste steinen eller de mest ekte materialene som er tilgjengelige. Heldigvis er denne artikkelen fylt med nyttige tips om shopping etter nye juveler.

Når du kjøper smykker, sørg for at du ikke bare stole på virkelig prestisjetunge navn merkevarer. Dette kan vanligvis føre til at du betaler 80% mer enn for en annen populær smykker forhandler. De fleste av de ikke-prestisjetunge smykker forhandlere, tilbyr også veldig fin ferie og årlige rabatter, så det er en samlet bedre avtale å handle med dem.

Prøv å velge sølv over gull. De gamle dagene med sølv er en mindre metall enn gull er over. Silver er også gjennomgående priset, mens gull fortsetter å stige i pris. Du trenger ikke å bekymre deg for karats med dette metallet. Bare sørg for å unngå nikkel sølv eller tysk sølv som de inneholder ingen ekte sølv.

Når du går shopping for diamanter, sørg for å sette deg et budsjett og holde seg til det. Verden av diamanter kan virke overveldende og prisene varierer mye. Ved å holde et budsjett i tankene, kan du kutte ned det store utvalget, til en mye mer fornuftig variasjon å velge mellom.

Det beste verktøyet for enhver smykkejeger, enten du søker etter personlig skatt eller for profitt i å gjenvinne gull eller sølv, er en gullsmeds loupe. Gullsmedens loupes er små, men kraftige forstørrelsesinstrumenter designet spesielt for bruk i å undersøke smykker på svært nært hold. Noen gullsmed loupes har også et innebygd, batteridrevet lys som kan være svært nyttig hvis du undersøker stykker i et svakt opplyst område. De fleste gullsmed loupes er ekstremt økonomisk i pris og kan hjelpe deg å få mest mulig ut av smykker-kjøpe dollar, spesielt når du kjøper fra brukte kilder.

Når du velger smykker som en gave til en kjæreste, sørg for at det er noe som virkelig vil vise henne at du elsker henne og forstår henne. På dette punktet i forholdet ditt, smykker som du gir henne bør være mer enn bare en gave, men en passering av din kjærlighet.

Når du lager smykker, er bivoks et fantastisk produkt å bruke til taming frizzy garn. Bare gni litt på garnet, så får du et jevnt utseende på kort tid. Perlene dine vil fortsette lettere, og stykket ditt vil ha et mer elegant, profesjonelt laget utseende.

Når du kjøper en forlovelsesring, husk å finne ut på forhånd, hvilken form stein hun vil at diamanten skal være. For tiden er det ni forskjellige former eller kutt av diamanter å velge mellom.

Herd den grønne huden på kobbersmykker lett. Når du bruker smykker som har en kobberbase, kan du snart bli en marsboer. Det grønne er forårsaket av metalloksidasjon. Stopp den i sporene ved å bruke klar neglelakk på en smykkeoverflate som vil berøre din nakne hud.

Enten du foretrekker å handle i butikker eller strengt på nettet, har du en verden av attraktive stykker tilgjengelig for deg. Gifteringer, anheng halskjeder og tennis armbånd, er bare noen av de fantastiske typer smykker som du kan velge mellom. Denne informasjonen vil gjøre shopping for smykker et blunk.

Smykkerinformasjon Du Trenger